Handel

Kies pakket

Logic Vision biedt u als ondernemer vier verschillende Business Central pakketten aan. Elk pakket bevat standaard één gebruiker en u heeft de mogelijkheid om extra gebruikers toe te voegen. Dit kunnen zowel full users als team members zijn. Bevat het door u gewenste pakket een optie niet, dan kunt u deze altijd bijkopen middels vouchers. Verderop deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Invalid Input
Kies extra gebruikers

Omdat u binnen uw organisatie wellicht niet de enige gebruiker zult zijn van Dynamics 365 Business Central biedt Logic Vision u op ieder moment de mogelijkheid om extra Full users en/of Team members toe te voegen.

Full users zijn gebruikers die volledig gebruik kunnen maken van Dynamics 365 Business Central. Voorbeelden van Full users zijn onder andere de bedrijfsmanager, verkoopmedewerkers, projectmanagers en financiële medewerkers. Team members zijn gebruikers die niet direct verbonden zijn aan een bepaalde functie, maar toegang nodig hebben tot de basisfuncties van Dynamics 365 Business Central. Voorbeelden hiervan zijn lichte taken in het systeem als tijdinvoer en het updaten van personeelsgegevens.
 
Meer informatie over het verschil tussen Full users en Team members leest u bij FAQ.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Implementatie

Wanneer u uw pakketkeuze heeft gemaakt en het aantal gebruikers voor uw Dynamics 365 Business Central systeem komt u uit bij de volgende belangrijke stap: de implementatie. Wanneer u een nieuw softwaresysteem aanschaft is het belangrijk dat alles naar wens werkt. Om dit te realiseren is de implementatie van groot belang.
 
U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise van de consultants van Logic Vision bij de implementatie van Dynamics 365 Business Central. Hierbij houdt u zelf de touwtjes in handen qua begeleiding. Zo zijn er een aantal verplichte, maar vooral optionele onderdelen in het traject. De implementatie is een eenmalige investering die separaat gefactureerd wordt. Deze kosten worden dus niet in het maandbedrag opgenomen.

Kies vouchers

Wanneer het door u gekozen pakket niet beschikt over (voldoende) helpdesk, training of consultancy bieden wij u de mogelijkheid om los van uw pakket vouchers (bij) te kopen. Deze kosten worden net als de implementatie separaat gefactureerd en niet in het maandbedrag verrekend.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Uw gegevens

Voer uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Zo komen we gezamenlijk tot de beste keuze voor uw bedrijf

Geen bedrijfsnaam ingevoerd

Geen straatnaam ingevoerd

Geen huisnummer!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Voer een geldig e-mailadres in

Invalid Input