Geen IT-bedrijf dat met alle winden meewaait,
maar een stabiele en betrouwbare partner met jarenlange ervaring.
De dynamiek van automatiseringsprocessen vraagt om een duidelijk baken en een heldere horizon.

Een kompas dat richting geeft en de plaats op zee bepaalt. Hiervoor richt men zich op een vast punt,
een plaats die met zekerheid bekend is: een vuurtoren, ook wel een pijler genoemd.

 Logic Vision is dat baken, de betrouwbare pijler!

 

Wie zijn wij?
Logic Vision, gevestigd in het Zuid-Hollandse Hardinxveld-Giessendam, is een Microsoft Gold Partner en heeft zich gespecialiseerd in software-oplossingen voor de Maritieme Industrie, de Olie & Gas Branche en de Productie Industrie. Met een team van 45 professionals, waarvan 80% werkzaam als consultant of softwareontwikkelaar, ondersteunen we bedrijven bij de ontwikkeling en implementatie van Microsoft Dynamics NAV (Business Central on-premise) en Microsoft Dynamics 365 Business Central (Cloud).

Dagelijks werken er meer dan 2.500 gebruikers met de software-oplossingen en services van Logic Vision.

  

Het Microsoft Dynamics 365 Business Central Team:

Mark Kortlever

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Accountmanager

John Lesage

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Operations Manager

Linda van der Grient

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consultant

Raffaele Lo Monaco

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consultant

Jan van Herwaarden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consultant

Martien Goedhart

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consultant

Wido Vonk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consultant

Microsoft platform
Omdat continuïteit en technologische evolutie steeds belangrijkere aspecten worden kiest Logic Vision ervoor om de oplossingen te ontwikkelen op een Microsoft platform. Inmiddels maken hier meer dan 100.000 bedrijven in 132 landen gebruik van. Logic Vision kan zich volledig focussen op de gespecialiseerde branches, omdat Microsoft zorgdraagt voor de technologische innovatie en de volledige integratie met andere Microsoft toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de integratie met Outlook, Office 365, CRM en SharePoint.


Brancheverenigingen
Om als organisatie de focus op de gespecialiseerde industrieën te houden is Logic Vision aangesloten bij diverse brancheverenigingen. Hierdoor blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze gespecialiseerde branches.

Dé brancheorganisatie voor de zelfstandige brandstofhandel. NOVE behartigt de belangen van onafhankelijke, particuliere brandstofhandelaren. Hun leden zijn over het algemeen niet gebonden aan oliemaatschappijen. De leden zijn actief in handel, transport, opslag en verkoop van vloeibare en gasvormige brandstoffen en van smeermiddelen. NOVE zet zich op verschillende vlakken in voor haar leden.

De kernactiviteiten van NOVE zijn:

 • Afsluiten arbeidsvoorwaarden voor het Brandstoffenbedrijf
 • Opkomen voor de belangen van zelfstandige brandstofhandelaren
 • Organiseren van trainingen, seminars en cursussen
 • Uitgave branchekwartaalblad: NOVE Visie
 • Onderhoud website, ledennet en Facebook pagina
 • Bijdrage aan totstandkoming wet- en regelgeving voor de brandstofsector
 • Leden voorzien van branche specifieke informatie
 • Beantwoorden vragen individuele leden

Netherlands Maritime Technology is een succesvol netwerk van scheepswerven, toeleveranciers en dienstverleners. Op maritiem-technologisch gebied gaan deze bedrijven, groot en klein, altijd een stap verder op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Vanuit een gezamenlijke passie voor de sector proberen ze het netwerk op allerlei wijzen te faciliteren. Netherlands Maritime Technology behartigt de belangen van het netwerk, biedt professionele ondersteuning bij projecten en voert onafhankelijke onderzoeken uit. Netherlands Maritime Technology focust zich specifiek op de thema’s Trade, Innovation en Human Capital.

Samen zorgen ze ervoor dat de Nederlandse maritiem-technologische sector een sterke, vooroplopende sector blijft die meespeelt op wereldniveau.

Deze organisatie heeft als doel om leden te verenigen en de belangen te behartigen van eigenaren en exploitanten van haven-, zeesleepdiensten en bergingswerkzaamheden in de Europese kusthavens en kusthaven gebieden. Hun activiteiten bestaan o.a. uit:

 • Een stem vanuit de towage industrie
 • Een bron van informatie voor de leden
 • Een middel om de industrie beter te profileren
 • Een kennisbron van technische en professionele informatie
 • Een link te vormen tussen ETA -leden en andere organisaties van de maritieme industrie

De VIV, opgericht in 1947, is van oorsprong een vereniging voor importeurs van verbrandingsmotoren. Tegenwoordig zijn ook niet-importeurs lid van de vereniging waarbij alle leden een bedrijfsmatige relatie hebben met de industrie en/of maritieme sector. De doelstelling is nog altijd de belangenbehartiging van de participerende leden die zich bezig houden met de ‘niet voor de weg bestemde mobiele machines’.

Door de bundeling van specialistische kennis, kunde en ervaring van VIV leden is de VIV een gerespecteerde en volwaardige gesprekspartner voor o.a. Verkeer & Waterstaat, RVO en diverse projectmatige stuurgroepen. Daarnaast is de VIV actief betrokken bij de oprichting van de nieuwe vereniging voor biobrandstoffen in Nederland. Een initiatief dat gesteund wordt door het ministerie van I en M.

Ook is de VIV een graag geziene deelnemer in werkgroepen van o.a. NOVE/ Stichting VOS, Centraal Bureau voor de Rijn & Binnenvaart, Plagamo, Nationaal LNG Platform en organiseren ze ledenvergaderingen en seminars om hun leden te verbinden.

 

Sponsoring
Vanuit maatschappelijk belang en persoonlijke passie zet Logic Vision zich al jaren lang in voor diverse organisaties.

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen! De plek van bijzondere ontmoetingen. De plek waar iedereen graag is en elkaar ontmoet. De plek waar bezoekers wat van opsteken, geïnspireerd door raken en een nieuw soort liefde voor de natuur ontdekken. Mens, plant en dier zijn met elkaar verbonden, hebben elkaar nodig en dus moeten we goed voor elkaar zorgen.

Logic Vision is al jaren lid van de Feyenoord Business Club (FBC). Ruim 900 bedrijven, van groot- tot kleinbedrijf en uit diverse branches, zijn lid; het bewijs dat de Feyenoord Business Club dé ontmoetingsplaats is voor ondernemers met een Feyenoord-hart.

 

 

 

Het delen van kennis en ervaringen rondom Microsoft Dynamics software. We bieden de mogelijkheid aan alle Microsoft Dynamics Professionals om met elkaar in contact te komen en deel te nemen aan presentaties en discussies. Onafhankelijk, diepgaand en actueel