“Met een druk op de knop hebben we inzicht in de openstaande offertes of een analyse van de omzet. Vanuit sales willen we weten in welke markten en in welke landen de groei zit. Zeker nu we met agenten over heel de wereld werken, is het belangrijk dat we daar realtime inzicht in hebben. We hebben nog veel uitdagingen, maar we hebben ondervonden dat de ERP-oplossing van Logic Vision met ons meegroeit.”

“In de oude situatie was er sprake van eilandautomatisering. De verschillende pakketten communiceerden niet met elkaar en gegevens moesten meerdere malen worden ingevoerd. We wilden alle administratieve handelingen automatisch kunnen verwerken tot en met de facturering en bij voorkeur ook de technische administratie. Logic Vision is bekend met de maritieme sector en dat praatte heel makkelijk. Vervolgens gingen ze met een uitstekende ploeg mensen aan de slag en streken alle hobbels glad die we onderweg tegenkwamen.”

“Onze klanten en de Caterpillar-motoren staan centraal binnen Yerseke Engine Services. We waren op zoek naar een ERP-systeem dat de processen rondom deze zaken optimaal ondersteunt en een partner die dat begrijpt. Medewerkers halen nu eenvoudig informatie boven water en klanten worden snel geholpen.”

"Onze processen zijn goed onder te brengen en het systeem is eenvoudig in gebruik. Bovendien sprong Logic Vision er tijdens het selectietraject eruit. De consultants weten waarover ze praten. Er was duidelijk een klik en het voelde al snel alsof we collega’s waren. Dat werkt zeer prettig."